Bonzai kullanan gencin ibretlik görüntüsü

Ayağı kalkamayan genç, yoldan geçenlerden, "Ölüyorum, ambulans çağırın" diyerek yardım istedi. Olay, merkez Yıldırım ilçesi Duaçınarı Mahallesi'nde meydana geldi. Bonzai kullandığı öğrenilen bir genç, Ankara Yolu Caddesi üzerinde kaldırıma yığıldı.İsmi öğ

Bonzai kullanan gencin ibretlik görüntüsü

Ayağı kalkamayan genç, yoldan geçenlerden, "Ölüyorum, ambulans çağırın" diyerek yardım istedi. 

Olay, merkez Yıldırım ilçesi Duaçınarı Mahallesi'nde meydana geldi. Bonzai kullandığı öğrenilen bir genç, Ankara Yolu Caddesi üzerinde kaldırıma yığıldı.

İsmi öğrenilemeyen genç, yoldan geçen vatandaşlardan kendisi için ambulans çağırmalarını istedi. Kaldırıma boylu boyunca uzanan genç, vatandaşların meraklı bakışları arasında sağlık ekiplerini bekledi.

Genç, 112 acil servis ekiplerince ambulansa alınarak Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Mahalle sakinlerinden İsmail Akman, genci kaldırımda yatarken görünce ambulansı arayıp haber verdiğini belirtti.

Bonzai kullanımının çok yaygınlaştığını belirten Akman, "Ne olduğunu bilmiyorum. Çekmiş bonzaiyi yatmış yere, daha ne olacak. Ben yoldan geçerken vatandaşlık görevimi yapıp aradım ambulansı. Ama Doğu Garajı'nın altındaki park dolu, akşama kadar, sabaha kadar çekiyorlar." diye konuştu. 

Gencin kendisinden yardım istediğini söyleyen bir vatandaş ise "Ambulans istedi, ben de 'telefonum yok' dedim." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler