Bonomo performansını sergiledi

 Azerbaycan'ın başkenti Bakü’de düzenlenen 57. Eurovision Şarkı Yarışması’nın büyük finali saat 22.00'da başladı. Temsilcimiz Can Bonomo 18. sırada sahneye çıktı. İki müthiş açılış gösterisinde sonra ülkeler sahneye çıkmaya başladı. İlk olarak İngiltere s

Bonomo performansını sergiledi

 

Azerbaycan'ın başkenti Bakü’de düzenlenen 57. Eurovision Şarkı Yarışması’nın büyük finali saat 22.00'da başladı. Temsilcimiz Can Bonomo 18. sırada sahneye çıktı.

 

İki müthiş açılış gösterisinde sonra ülkeler sahneye çıkmaya başladı. İlk olarak İngiltere sahne aldı.. Diğer ülkeler ise şu sırayla sahne alıyor.: 2. Macaristan, 3. Arnavutluk, 4. Litvanya, 5. Bosna - Hersek, 6. Rusya, 7. İzlanda, 8. Kıbrıs Rum Kesimi, 9. Fransa, 10. İtalya, 11. Estonya, 12. Norveç, 13. Azerbaycan, 14. Romanya, 15. Danimarka, 16. Yunanistan, 17. İsveç, 18. Türkiye, 19. İspanya, 20. Almanya, 21. Malta, 22. Makedonya Cum., 23. İrlanda, 24. Sırbistan, 25. Ukrayna, 26. Moldova

 

ELİMİZDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ

Can Bonomo TSİ ile 18:00'da son kez prova yaptıklarını twitter sayfasından duyururken şu mesajı yayınladı;

Son provamızı yapıp dinlenmeye çekildik. Tüm ekibin selamı var. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Kalbimiz sizlerle.

DÖNÜŞ BİLETİ DEĞİL ALTIN BİLET

Yarı final gecesinde Türkiye’nin finale kaldığı en son açıklanmıştı. ‘Altın biletle’ finale giden Can Bonomo, kardeş ülke Azerbaycan’da olduğu için kendisini şanslı ve mutlu hissettiğini belirterek, “Sona kaldığımda ya altın bileti ya da İstanbul’a dönüş biletini alacaktım” diye konuştu. Genç şarkıcı, kura sırasında Malta temsilcisinin isteği üzerine onun da kurasını çekti. Bonomo’nun çektiği kura sonucunda Malta bu akşam 21, Türkiye ise 18’inci sırada yarışacak.

DUYGULARINI YAZDI

Can Bonomo, yarı final öncesinde duygularını kağıda döktü ve o sayfanın fotoğrafını çekip Instagram’dan hayranlarıyla paylaştı: “Bugüne kadar bizlere destek olan herkese teşekkür etmek istedim. Ne yalan söyleyeyim, kolay geçmedi. Çünkü 25 yaşında olmak kolay değil. Söz yazmak, müzik yazmak kolay değil. Bunu insanların beğenisine sunmak, büyümeye çalışmak, bir şeyler yaratmaya çalışmak maalesef kolay değil. Bunu bizler için dayanılabilir hale getiren bir kitle oluştu. Artıyorlar da. İşte bu teşekkür onlara.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler