Bonomo iddiasına jet yalanlama

İddiya göre, Bakü'de yapılacak olan Eurovision şarkı yarışmasından Can Bonomo çıkarılmıştı. İddiaya ilk yalanlama Bonomo'nun bizzat kendisinden geldi. Can Bonomo twitter sayfasında; "Şok şok şok! Can Bonomo'nun Türkiye'ye Afrika'dan bir muzun içinde geldi

Bonomo iddiasına jet yalanlama

İddiya göre, Bakü'de yapılacak olan Eurovision şarkı yarışmasından Can Bonomo çıkarılmıştı. İddiaya ilk yalanlama Bonomo'nun bizzat kendisinden geldi. Can Bonomo twitter sayfasında; "Şok şok şok! Can Bonomo'nun Türkiye'ye Afrika'dan bir muzun içinde geldiği ve aslen uzaylı olduğu söyleniyor! yazılmadan gitmem Bakü'ye." yazdı. Bonomo'nun dalga geçtiği iddiaya bir yalanlama da TRT'den geldi. Kurumdan yapılan açıklamada "Can Bonomo ve TRT Eurovizyon için var güçleriyle çalışmaktadırlar” denildi.
 
 İşte TRT'den yapılan o açıklama:
 
TRT kurumu, Eurovizyon Şarkı Yarışması’nda Türkiye’yi en iyi biçimde temsil etmek için titiz bir çalışma yürütüp; yüzlerce sanatçıyı ve eserlerini inceleyip ve sanatçının bireysel kimliğini değil de; sanatçı kimliğini esas almaktadır.
 
Bu yıl 57.’si düzenlenen Eurovizyon Şarkı Yarışması’nda, Türkiye’yi en iyi biçimde temsil etmek için sanatçımız Can Bonomo’yu seçme kararı aldık.
 
Türkiye kamuoyunun büyük desteğini alan ve hemen her kesim tarafından beğenilen Can Bonomo ve Eurovizyon şarkımız, 26 Mayıs’ta Azerbaycan’da düzenlenecek yarışmanın en büyük favorilerindendir.
 
Türkiye kamuoyunu beğendiği Eurovizyon şarkısını, sanatçımız Can Bonomo ve TRT kurumu, yurtdışında da tanıtmaya çalışırken; internet üzerinden yayılan bazı “gerçek dışı bilgiler” kamuoyunu yanıltmaktadır.
 
Provakatif amaçlı yayılan bilgilerin hiçbiri doğru değildir; TRT kurumu ve sanatçımız Can Bonomo 57. Eurovizyon Şarkı Yarışması’da Türkiye’yi en iyi biçimde temsil etmek için var güçleriyle çalışmaktadırlar.
 


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler