Bombalı eylem hazırlığındayken yakalandı

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde, bombalı eylem hazırlığında bulunan bir kişi güvenlik güçleri tarafından yakalandı. Hakkari Valiliğinden yapılan açıklamada, Şemdinli ilçesinde, PKK/KCK terör örgütü faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik

Bombalı eylem hazırlığındayken yakalandı

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde, bombalı eylem hazırlığında bulunan bir kişi güvenlik güçleri tarafından yakalandı.

Hakkari Valiliğinden yapılan açıklamada, Şemdinli ilçesinde, PKK/KCK terör örgütü faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik yapılan çalışmalarda, 11 Ocak 2016 günü duyarlı vatandaşların ihbarı sonucu bombalı eylem hazırlığında bulunan N.Y. isimli şahsın emniyet görevlilerince yakalandığı belirtilerek şöyle denildi:

"Şahsın kalmış olduğu ikamet ve çevresinde yapılan arama ve tarama faaliyetlerinde termos içerisine cep telefonu düzeneği ile tuzaklanmış patlamaya hazır yaklaşık 5 kilo patlayıcı madde ele geçirilmiştir. Konuyla ilgili adli tahkikat devam etmektedir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem