Bomba haber Hatay'dan geldi

Adana Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Bürosu'ndan yapılan yazılı açıklamada Hatay'ın Altınözü İlçesi'ndeki çadır kamptaki Suriye uyruklu Hüseyin Mustafa Harmuş ve Mustafa Kassum'un zorla götürülüp, Suriye güvenlik güçlerine teslim edilmesi konusunda 'siyasi

Bomba haber Hatay'dan geldi

Adana Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Bürosu'ndan yapılan yazılı açıklamada Hatay'ın Altınözü İlçesi'ndeki çadır kamptaki Suriye uyruklu Hüseyin Mustafa Harmuş ve Mustafa Kassum'un zorla götürülüp, Suriye güvenlik güçlerine teslim edilmesi konusunda 'siyasi casusluk ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' soruşturması yürütüldüğü bildirildi.

Açıklamada, "Aralarında bir MİT mensubunun da bulunduğu toplam 5 kişinin gözaltına alındığı, bazı MİT görevlilerinin de şüpheli sıfatıyla ifade vermek üzere Cumhuriyet Başsavcılığımıza davet olunduğu, soruşturmanın halen devam ettiği hususları, kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler