Bolu’daki terör operasyonunda 2 tutuklama

Bolu'da dün düzenlenen terör operasyonunda gözaltına alınan 2 kişi, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, dün sabah saatlerinde PKK terör örgütü lehine propaganda yapan ve ö

Bolu’daki terör operasyonunda 2 tutuklama

Bolu'da dün düzenlenen terör operasyonunda gözaltına alınan 2 kişi, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, dün sabah saatlerinde PKK terör örgütü lehine propaganda yapan ve örgütsel faaliyetler yürüten kişilere yönelik operasyon yaptı. TEM ekipleri, sabahın erken saatlerinde Paşaköy Mahallesi ve İhsaniye Mahallesi'nde eş zamanlı baskınlar düzenledi. Paşaköy Mahallesi'nde HDP İl Örgütü Yönetim Kurulu üyesi ve ilçelerden sorumlu Ç.B. gözaltına alındı. Ç.B.'nin evinde yapılan aramalarda çok sayıda örgütsel doküman ele geçirildi. İhsaniye Mahallesi'nde Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünün hemen yanında bulunan bir apartmana yapılan baskında ise Abant İzzet Baysal Üniversitesinde eğitim gören E.C. gözaltına alındı. Üniversite öğrencisinin evinde yapılan aramalarda ise bilgisayar kayıtları ve örgütsel dokümanlara ulaşıldı.

Gözaltına alınan iki kişi, emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Mahkeme, iki şahsı da tutuklayarak cezaevine gönderdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler