Boğazından benzin akıtıp...

İnsanın kanını donduran olay Çin'de yaşandı. Shen Dan isimli kızgın kadın eşiyle maddi konular sebebiyle tartışmaya başladı. Kavganın kızışmasıyla adeta akli dengesini yitiren kadın arabasına koşarak bir bidon benzin aldı. Bunu zorla 4 yaşındaki oğlu Duod

Boğazından benzin akıtıp...

İnsanın kanını donduran olay Çin'de yaşandı. Shen Dan isimli kızgın kadın eşiyle maddi konular sebebiyle tartışmaya başladı. Kavganın kızışmasıyla adeta akli dengesini yitiren kadın arabasına koşarak bir bidon benzin aldı. Bunu zorla 4 yaşındaki oğlu Duoduo'ya içiren çılgın kadın, müdahale etmek isteyen eşini de çocuğuyla birlikte tutuşturdu. Kendisi de alev alan kadın ve eşi vücutlarının yüzde 15'i yanık bir biçimde hastaneye kaldırıldı. Küçük çocukları ise o kadar şanslı değildi... Vücudunda yüze 35'lik yanık oluşan Duoduo hayatının geri kalanın konuşamayacak ve kör olma tehlikesiyle de karşı karşıya. Vahşi olay hakkında polis soruşturması sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem