| Keşfet
Gündem Yayın tarihi: 23 Eylül 2011 09:26

Bodrum'da da patlayıcı şoku!

Bodrum'da bir kişinin kaldığı otel odasında yapılan aramada patlamaya hazır 2 kilo 140 gram ağırlığındaki A - 4 patlayıcısı ele geçirildi.Muğla'nın Bodrum ilçesinde yürürken gözaltına alınan bir kişinin kaldığı otel odasında yapılan arama sonucunda patlam

Bodrum'da bir kişinin kaldığı otel odasında yapılan aramada patlamaya hazır 2 kilo 140 gram ağırlığındaki A - 4 patlayıcısı ele geçirildi.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yürürken gözaltına alınan bir kişinin kaldığı otel odasında yapılan arama sonucunda patlamaya hazır 2 kilo 140 gram ağırlığındaki A - 4 patlayıcısı ele geçirildi. Emniyetteki sorgusu devam eden kişinin Antalya'ın Kemer ilçesinde 28 Ağustos 2011'de meydana gelen patlamanın faili olarak da arandığı öğrenildi.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!