"Böceği yerleştirdiler, bir şey bulamadılar"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçim mitinglerinin startını Sivas’ta verdi. Başbakan Erdoğan, “Biz geldiğimizde verilen burs 45 TL idi. Şimdi beslenme yardımı ile birlikte 520 TL’ye çıktık. Daha da enteresanı yurtların sayısını artırıyoruz. Eskiden

"Böceği yerleştirdiler, bir şey bulamadılar"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçim mitinglerinin startını Sivas’ta verdi. Başbakan Erdoğan, “Biz geldiğimizde verilen burs 45 TL idi. Şimdi beslenme yardımı ile birlikte 520 TL’ye çıktık. Daha da enteresanı yurtların sayısını artırıyoruz. Eskiden yurtlar ranza sistemiydi. Şimdi karyola sistemi. Odalarda mini barlar var. Tuvalet banyosu hepsi içinde. Daha iyi olacak. Bizim gündemimizde yeni hastaneler var. Eskiden hastanelerde bir odada 8-10 kişi yatıyordu. Şimdi yeni yaptığımız hastaneler daha moren. Bizim gündemimizde yoğun bir şekilde ulaşımda kolaylığı sağlıyoruz. İnşa ettiğimiz konut sayısı 600 bine ulaştı. Konutlar, barajlar enerji santralleri var. Türkü ile Kürdü ile, Aklınıza ne gelirse yaradılanı yaradandan ötürü sevmek var. Kardeşlik, demokrasi var. Kardeş olacağız ve hep birlikte Türkiye olacağız. Hedef 2023 istedikleri kadar iftira atsınlar, istedikleri manşetle çıksınlar, istedikleri tuzağı kursunlar bizim gündemimizde Türkiye var" dedi.

İNTERNET DÜZENLEMESİ

İnternet düzenlemesiyle ilgili de konuşan Erdoğan, "Günlerdir koro halinde internete getirilen kısıtlamayı iddia ediyorlar. Bu iftira üzerinden bizi yurt içinde ve dışında karalamaya çalışıyorlar. Bundan 4 yıl önce CHP genel başkanı ile ilgili görüntü yayınladılar. Maalesef durdurma çalışmalarımıza rağmen CHP Genel Başkanını görevden uzaklaştırdılar. Şu andaki genel müdür genel başkanının ziyaretine gitti. Aday olmayacağım söyledi ama ardından kaset genel müdür geldi. Arkasından geçen seçimlerde hem CHP hemde MHP’lilere ait çirkin görüntüler yayınladılar. Biz gengelledik. Bu kasetlerle ÇHP ve MHP’yi esir aldılar. Şu anda aynı çirkin saldırıyı bize yapmaya çalışıyorlar. Sandığı esir almaya çalışıyorlar. Biz göreve geldiğimizde Türkiye’de 20 bin internet kullanan vardı. Şu anda bu sayı 34 milyon. Biz internete karşı değiliz internetteki ahlaki olmayan yayınlara karşıyız. Biz bununla aslında CHP ve MHP’yi kurtarıyoruz. Sansür getirmedik. Çocukların zehirlenmesine, siyasetin üzerinden dizayn edilmesine tedbir getirdik. Biz bu yasa ile bunları koruma altına alalım istedik. Çünkü onlara şantaj yapılıyor. Bu paralel yapının yapmadığı yok. Bunlar iş adamlarına da şantaj yaparlar, akademisyenlere, güvenlik güçlerine, siyasetçilere hepsine şantaj yaptılar yapıyorlar. Ellerinden gelse bana da. Böceği yerleştirdiler bir şey bulamadılar. Abdestinden şüphesi olmayanın namazından şüphesi olmaz. Ey paralel yapı ve başındakiler beddualar ediyorsunuz. Varın siz beddua edin. Biz bedduaya lanet diyoruz dualara evet diyoruz. Gerek ülkemizde gerek toprakların dışında hamd olsun tüm İslam dünyasında yapılan dualar yeter de artar bile. İstediğin kadar beddua et. Yurtlarda yavruları bedduaya kaldırıyorlar. Hiç endişe etmeyin siz bizim arkamızda olduğunuz sürece yıkılmadık, yıkılmayacağız" diye konuştu.

KABATAŞ’TAKİ OLAY

Gezi olaylarında yaşananları da anlatan Erdoğan, "Sokakları ateşe verdiler, kutsal değerlerimize saldırdılar, sokakta 6 aylık bebeği ile yürüyen başörtülü hanım kardeşimize saldırdılar. Bir medya grubu bu bacımızı tekrar değişik yayın planları ile paralel örgüt ile birlikte böyle bir şey olmadığını anlatma yoluna gidiyor. MHP’nin başındaki beyefendi aile nedir bilmez, onun derdi yok. Ama bizim derdimiz var biz çoluk çocuk nedir biliriz. Diyor ki ‘Türk’ün örfünde kadına el uzatmak yoktur’ sen zaten Geziciler ile birlikte hareket ettin. Bunu Geziciler yaptı.

İşte bu medyaya, bu köşe yazarlarına, onlarla birlikte CHP ve MHP’ye talimat verdi Kabataş’taki o kızımızı linç etmeye çalışıyorlar. Ama hak tecelli edecek. Onlar talimatla yapılıyor. Bunların da takipçisiyiz. 17 Aralık darbe gerişimi Gezi olaylarının devamıdır. Milli bankamız Halk Bank’ı, MİT’i, milli projelerimizi hedef aldılar. En önemlisi de milli birlik ve kardeşlik sürecimizi ele aldılar" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem