Biz Biliyorduk Başbakan, İHO öğrensin

17 Aralık ile ilgili tapelerin ve kasetlerin bir biri ardına gündeme düştüğü şu günlerde, öyle bir ses kaydı gündeme düştü ki, Trabzonsporluların içindeki şüphe doğrulanmış oldu.Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan ile arasında geçtiği iddi

Biz Biliyorduk Başbakan, İHO öğrensin

17 Aralık ile ilgili tapelerin ve kasetlerin bir biri ardına gündeme düştüğü şu günlerde, öyle bir ses kaydı gündeme düştü ki, Trabzonsporluların içindeki şüphe doğrulanmış oldu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan ile arasında geçtiği iddia edilen teledon görüşmesi Fenerbahçe Genel Kurulu öncesi ve sonrası yapılan görüşmelerin detaylarını ortaya döktü.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan arasında yapıldığı iddia edilen görüşmede. Fenerbahçe’nin son kongresinde Mehmet Ali Aydınları desteklediğini ifade eden Recep Tayyip Erdoğan Aziz Yıldırım’ın yaptığı konuşmadan canının sıkıldığını oğluna açık açık anlatıyor.

UEFA’nın gündeminde Aziz Yıldırım’ın olmadığını Fenerbahçe’nin olduğunu , Fenerbahçe’nin UEFA tarafından küme düşürüleceğini , Avrupa kupalarına katılamayacağını hatta hatta bu olayın Türk Milli takıma kadar sıçrayacağını söyleyen Başbakan Erdoğan UEFA’nın kongresinde yaptığı konuşma ile etkili olduğunu UEFA’nın bakış açısını değiştirdiğini söylüyor.

Başbakan Uefa’da yaptığı konuşmada UEFA’nın hata yaptığını ve bunu düzeltmesi gerektiği konusunda kişilerle kurumların ayrılması gerektiğini Kişilerin yaptığı suçla milyonlarca insanın mensubu olduğu kurumların cezalandırılmaması gerektiğini söylüyor.

Bu konuşmasının etkili olduğunu hatta UEFA Başkanı Platini ile yaptığı konuşmadada Platini’yi ikna ettiğini söyleyen Erdoğan “Fenerbahçe 2 yıl men aldı ama ne oldu. Gerek bu Federasyon gerek UEFA  Fenerbahçe’yi küme düşme noktasında böyle bir cezaya tabi tutamadı . Şimdi bunu Mehmet Ali’nin işlemesi lazım” şeklinde Oğlu Bilal Erdoğan’a Mehmet Ali Aydınlar Ekibini bilgilendirmesi yönünde açıklamalar yaptı.

Twitter üzerinden yayına sunulan Başbakan Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan arasında geçtiği iddia edilen ses kaydında konu ile ilgili çok daha uzun karşılıklı konuşmalar olurken, Trabzonsporluların kupalarını alamamalarının sebebi doğrultusunda daha önceden bildiği bu gerçekler bu ses kaydı ile bir kez daha tescillenmiş oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem