Bitlis'te herkes hastaneye akın etti

 Bitlis'te asker ve korucuların terör saldırısında yaralandığını duyan Bitlisliler yaralı asker ve koruculara kan vermek için adeta bir birleriyle yarıştı.Bitlis'te asker ve korucuların terör saldırısında yaralandığını duyan Bitlisliler yaralı asker ve ko

Bitlis'te herkes hastaneye akın etti

 

Bitlis'te asker ve korucuların terör saldırısında yaralandığını duyan Bitlisliler yaralı asker ve koruculara kan vermek için adeta bir birleriyle yarıştı.

Bitlis'te asker ve korucuların terör saldırısında yaralandığını duyan Bitlisliler yaralı asker ve koruculara kan vermek için adeta bir birleriyle yarıştı. Halk, Bitlis Devlet Hastanesine akın etti.

Çatışmada yaralanan bir asker ve 4 korucuya kan vermek için Bitlis Devlet hastanesi önünde uzun kuyruklar oluşturan Bitlisli vatandaşlar yaşanan terör saldırısını da kınadı.

Göstermiş oldukları örnek davranışla kardeşlik vurgusu yapan Bitlisliler birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Öte yandan çatışmada yaralanan asker ve korucuların Bitlis Devlet Hastanesi'ndeki tedavileri sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem