Bitlis’te çatışma: 3 asker yaralı

Bitlis'te güvenlik güçleri ile PKK terör örgütü mensupları arasında çıkan çatışmada 3 yaralı olduğu belirtildi.

Bitlis’te çatışma: 3 asker yaralı

Bitlis'in Tatvan İlçesi'ne bağlı Hanelmalı Köyü kırsalında güvenlik güçleri ile bir grup PKK'lı terörist arasında çıkan çatışmada ilk belirlemelere göre 3 asker yaralandı.

Askerler helikopterlerle Bitlis Devlet Hastanesi'ne götürülürken, çatışmaların devam ettiği bölgeye çok sayıda özel harekat timi sevk edildi.

Bitlis- Diyarbakır Karayolu Buzlupınar mevkiinde 21 Haziran'da 2 öğretmen ve 1 askerin kaçırılmasının ardından bölgede geniş çaplı operasyonlar başlatılmıştı.

Devam eden operasyonlar kapsamında bugün saat 18.30 sıralarında Tatvan İlçesi'nin Hanelmalı Köyü kırsalında güvenlik güçleri ile bir grup PKK'lı terörist arasında çatışma çıktı.

İlk bilgilere göre çatışmada 3 asker yaralandı. Askerler helkopterlerle Bitlis Devlet Hastanesi'nde götürülüp, tedaviye alınırken, çatışmaların devam ettiği bölgeye çok sayıda özel harekat timinin sevk edildiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem