Bir tweetle futbolcuların işi bitti

 Çalışanlarla futbolcular arasındaki vergi adaletsizliği gündeme otururken Maliye Bakanı'nın attığı tweet çok konuşulacak. Dünün en çok dikkat çeken haberlerinden biri olan ücretli çalışanla futbolcular arasındaki vergi adaletsizliği konusu, twitter'a da

Bir tweetle futbolcuların işi bitti

 

Çalışanlarla futbolcular arasındaki vergi adaletsizliği gündeme otururken Maliye Bakanı'nın attığı tweet çok konuşulacak.

 

Dünün en çok dikkat çeken haberlerinden biri olan ücretli çalışanla futbolcular arasındaki vergi adaletsizliği konusu, twitter'a da sıçradı. Twitter'dan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e tweetsoru önergesi veren 2 vatandaşa Bakan Şimşek'ten yanıt hemen geldi. 

 

Vatandaşlar, “Transfer sezonunda milyonlara imza atan yeşil sahanın yıldızları , memurlardan bile daha düşük vergi veriyor, bu doğru mu sayın Bakanım” diye yazdı. 

 

Bakan Şimşek de, kamu vicdanını zedeleyen bu durumu yeni gelir vergisi tasarısında masaya yatırılacağının sözünü verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem