Bir tarih küle dönüyordu

İstanbul Kumkapı Balık Hali'nde yangın çıktı. Yangında halin çatısının büyük bir kısmı küle dönerken, olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.Yangın akşam 18.30 sıralarında meydana geldi. Birkaç ay önce boşaltılan Kumkapı Balık Hali'nin çatısında

Bir tarih küle dönüyordu

İstanbul Kumkapı Balık Hali'nde yangın çıktı. Yangında halin çatısının büyük bir kısmı küle dönerken, olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Yangın akşam 18.30 sıralarında meydana geldi. Birkaç ay önce boşaltılan Kumkapı Balık Hali'nin çatısında çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüdü. Alevler kısa sürede halin çatısını kaplarken, bölgeye Fatih, Eyüp, Beyoğlu başta olmak üzere çevre ilçelerden çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Tedbir amaçlı bir ambulans da bölgeye sevk edilirken, sahil yolunda yaşanan yoğun trafik nedeniyle itfaiye ekipleri olay yerine ulaşmakta güçlük çekti.

HIRSIZLARIN YANGINA YOL AÇTIĞI İDDİA EDİLDİ

Ekiplerin yaklaşık bir saatlik müdahalesi ile yangın söndürülürken, çatının büyük bir kısmının küle döndüğü görüldü. Yangının geçtiğimiz aylarda taşınan hale giren hırsızlardan kaynaklı çıktığı iddia edildi. Balık haline giren hırsızların içeride bulunan bazı demirleri kesmeye çalışırken yangına sebebiyet verdikleri öne sürüldü.

Yangının çıkış nedenine ilişkin soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler