Bir şişe içki için Rus Ruleti oynadılar ve...

Kayseri'de, arkadaşı 41 yaşındaki Hasan Ü. ile bir şişe içki ısmarlama iddiasıyla 'Rus ruleti' oynayan tornacı Hacı Mehmet Ünaldı yaşamını yitirdi.Kayseri'de, arkadaşı 41 yaşındaki Hasan Ü. ile bir şişe içki ısmarlama iddiasıyla 'Rus ruleti' oynayan torna

Bir şişe içki için Rus Ruleti oynadılar ve...

Kayseri'de, arkadaşı 41 yaşındaki Hasan Ü. ile bir şişe içki ısmarlama iddiasıyla 'Rus ruleti' oynayan tornacı Hacı Mehmet Ünaldı yaşamını yitirdi.

Kayseri'de, arkadaşı 41 yaşındaki Hasan Ü. ile bir şişe içki ısmarlama iddiasıyla 'Rus ruleti' oynayan tornacı 44 yaşındaki Hacı Mehmet Ünaldı yaşamını yitirdi.

"KAYBEDEN İÇKİ ISMARLAR"

Olay Kocasinan ilçesi Yenisanayi Mahallesi Zuhal Caddesi 8'inci Sokak'taki bir işyerinde bugün saat 08.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre arkadaşı Hasan Ü. ile işyerinde birlikte içki içen Hacı Mehmet Ünaldı, belindeki toplu tabancayı çıkartarak arkadaşına Rus ruleti oynamayı ve kaybedenin bir şişe içki ısmarlamasını teklif etti.

TEK BAŞINA DEVAM ETTİ

6 mermi bulunan tabancadaki 5 mermiyi çıkartan Hacı Mehmet Ünaldı, başına dayadığı tabancanın tetiğini çekip, arkadaşına uzattı. Hasan Ü. Ünaldı'nın ciddi olduğunu anlayınca korktuğunu söyleyip, oyundan vazgeçti. İddiaya göre oyuna kendi kendine devam Hacı Mehmet Ünaldı'nın başına dayadığı ve tetiği çekmeye devam tabanca patladı. Ağır yaralanan Ünaldı, arkadaşının çağırdığı ambulansla götürüldüğü Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

"BİR ANDA PATLADI"

Gözaltına alınan ve 66 promil alkollü olduğu belirlenen Hasan Ü. polise verdiği ifadesinde, "Hacı Mehmet ile birlikte içki içiyorduk. Bir şişe içki için Rus ruleti oynamayı teklif edip tabancasını çıkarttı. Arkadaşım, iki kez tabancanın topuna bakıp mermiyi kontrol ederek tetiği çekti. Daha sonra başına dayadığı tabanca bir anda patladı" dedi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler