Bir gecede tam 50 Milyon TL geldi!

İstanbul'da ütü fabrikasında işçi olarak çalışan Ali Oğuz Gümüş'ün bir gecede hesabına 50 milyon lira yattı. Para çekmek için bankamatiğe gittiğinde gözlerine inanamayan Ali Oğuz Gümüş'ün hesabı banka tarafından bloke kondu. Hesabıyla ilgili başlatılan po

Bir gecede tam 50 Milyon TL geldi!

İstanbul'da ütü fabrikasında işçi olarak çalışan Ali Oğuz Gümüş'ün bir gecede hesabına 50 milyon lira yattı. Para çekmek için bankamatiğe gittiğinde gözlerine inanamayan Ali Oğuz Gümüş'ün hesabı banka tarafından bloke kondu. Hesabıyla ilgili başlatılan polis incelemesinin bitmesini bekleyen Ali Oğuz Gümüş mağdur olduğunu hesabına konan bloke yüzünden hiçbir faturamı ödeyemiyorum." diyor.

BANKA HESABA BLOKE KOYDU

Büyükçekmece Mimaroba'da bir ütü fabrikasında AR-GE uzmanı olarak çalışan Ali Oğuz Gümüş, başına gelenler yüzünden zor durumda kaldı. Çalıştığı işyerinde 4 bin TL maaş alan Ali Oğuz Gümüş, elektrik faturasını ödemek ve para çekmek için ATM'ye gitti. Maaş kartını ATM'ye sokan Ali Oğuz Gümüş, hesabındaki para miktarını görünce neye uğradığını şaşırdı. Ali Oğuz Gümüş hesabında 50 milyon TL olduğunu görünce bankaya başvurdu. Banka yetkilileri paranın havale yoluyla başka bir hesaptan aktarıldığını konuyla ilgili soruşturma başlatıldığını bu nedenle bloke koyulduğunu söyleyince Ali Oğuz Gümüş bir şok daha yaşadı.

İNCELEME BAŞLATILDI

Siber Suçlarla Mücadele Şubesi polisi tarafından başlatılan soruşturmada Ali Oğuz Gümüş'ün hesabına aktarılan parayla ilgili soruşturma açıldı. Paranın geldiği hesaplar inceleme altına alındı. Ali Oğuz Gümüş hesabının bloke edilmesinin ardından mağdur olduğunu hiçbir faturasını ödeyemediğini maaşına ulaşamadığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem