"Bir dakika durmam istifa ederim"dedi

  Kendisi hakkında ihaleler nedeniyle bir dava açılmışsa istifa edeceğini belirten Bayraktar, ''Benim hakkımda bir dava açılmışsa, yaptığım 35 bin ihaleden soruşturma açılmışsa ben burada bir dakikada istifa edeceğim, milletvekilliğinden de bakanlıktan da

"Bir dakika durmam istifa ederim"dedi

 

 
Kendisi hakkında ihaleler nedeniyle bir dava açılmışsa istifa edeceğini belirten Bayraktar, ''Benim hakkımda bir dava açılmışsa, yaptığım 35 bin ihaleden soruşturma açılmışsa ben burada bir dakikada istifa edeceğim, milletvekilliğinden de bakanlıktan da istifa edeceğim. TOKİ'deki 35 bin ihaleden bir soruşturma, bir dava varsa bugün istifa ediyorum'' diye konuştu.
 
CHP sıralarından gelen sataşmalar üzerine Bayraktar, CHP'lilere dönerek, ''Varsa getir. İstifa etmezsem şerefsizim, siz kendinize ne diyorsunuz. Getir. Yazıklar olsun'' ifadesini kullandı.
 
CHP İstanbul milletvekili Aykut Erdoğdu, kürsüye gelerek, Bakana hitaben, ''Ben 'sizin hakkınızda dava var' demedim. Ben kurumlar hakkında açılmış yolsuzluk davalarından bahsettim'' dedi.
 
AK Parti sıralarından gelen sataşmalar üzerine Erdoğdu, ''550 kişi gelseniz, kellemi kesseniz yolsuzlukla mücadeledeki kararlılığımdan dönmem. Benim iddialarım ortada. Çıkalım konuşalım. Eğer iddialarımı belgeleyemezsem milletvekilliği görevinden istifa edeceğim, bir daha Meclis'in önünden geçmeyeceğim'' diye konuştu.
 
Erdoğdu, TOKİ hakkında açılan bir davanın örneğini gösterdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem