Bir Babanın Öfkesi

Ankara'da yaşanan bir cinayet, olayların bir babayı nasıl katile dönüştürdüğünü gözler önüne serdi. Tuğba A., babasının arkadaşı Recep Karagöz (37) tarafından kaçırılıp cinsel istismara uğramıştı. Genç kız, amcasının cep telefonuna attığı mesaj sayesinde

Bir Babanın Öfkesi

Ankara'da yaşanan bir cinayet, olayların bir babayı nasıl katile dönüştürdüğünü gözler önüne serdi. Tuğba A., babasının arkadaşı Recep Karagöz (37) tarafından kaçırılıp cinsel istismara uğramıştı. Genç kız, amcasının cep telefonuna attığı mesaj sayesinde kurtarılmıştı. Gözaltına alınan Karagöz, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Dışarıya çıkınca Tuğba'nın ailesine kargo ile üzeri kanlı bir iç çamaşırı yollayan Karagöz, telefonla arayarak "Kızı almaya geliyorum'' dedi.

'KAPIYA DAYANDI'
Karagöz önceki gün sabaha karşı Tuba A.'nın babası Zafer A.'nın evinin kapısına dayandı. Çıkan tartışma sonunda, alkollü olan baba A. belindeki tabancayla kızını götürmek isteyen Karagöz'ü vurarak öldürdü. Teslim olan öfkeli baba, "Sabaha karşı eve gelip, 'Kızını vereceksin' diye boğazıma sarıldı'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem