Bir Albay daha teslim oldu

İnternet Andıcı Davası kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan Albay Ziya İlker Göktaş Silivri'de mahkemeye teslim oldu.

Bir Albay daha teslim oldu

İnternet Andıcı davası kapsamında 22 sanığın yargılanmasına başlandı. Dava kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan sanıklardan Albay Ziya İlker Göktaş, mahkemeye teslim oldu. Albay Göktaş, tutuklandı.

İnternet Andıcı davası kapsamında Kara Kuvvetleri Eğitim ve Doktrin (EDOK) Komutanı Orgeneral Nusret Taşdeler'in de aralarında bulunduğu 14 kişi hakkında yakalama kararı çıkartılmıştı. Hakkında yakalama kararı bulunan sanıklardan aralarında emekli Orgeneral Hasan Iğsız, Korgeneral Mehmet Eröz, Korgeneral İsmail Hakkı Pekin, Tümgeneral Hıfzı Çubuklu, Tuğamiral Alaattin Sevim ve Tümgeneral Mustafa Bakıcı'nın da bulunduğu 11 sanık teslim olmuş ve tutuklanmıştı. Orgeneral Nusret Taşdeler, Tümgeneral Mustafa Bakıcı ve Albay Ziya İlker Göktaş ise bugüne kadar teslim olmamıştı. Göktaş bu sabah, ilk duruşmanın görüldüğü Silivri Cezaevi'ndeki mahkeme salonuna gelerek teslim oldu. Göktaş'ın, mahkeme salonunun önünde bir yakınına sarılarak vedalaştığı görüldü.

Duruşma öncesi tutuklu sanıklar da bulundukları cezaevinden Silivri'ye getirildi. Sanıkların getirilişi sırasında jandarma ekipleri, basın mensuplarının görüntü almaması için yoğun çaba sarf etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem