Bir ailenin büyük dramı ve feryadı

Ankara'da üç yıl önce uyuşturucu kullanmaya başlayan 19 yaşındaki gencin girdiği kriz, 13 yaşındaki kız kardeşi tarafından saniye saniye kaydedildi.Uyuşturucu madde alabilmek için evdeki televizyonu satacağını söyleyen, anne ve babasına bıçak çeken genç a

Bir ailenin büyük dramı ve feryadı

Ankara'da üç yıl önce uyuşturucu kullanmaya başlayan 19 yaşındaki gencin girdiği kriz, 13 yaşındaki kız kardeşi tarafından saniye saniye kaydedildi.

Uyuşturucu madde alabilmek için evdeki televizyonu satacağını söyleyen, anne ve babasına bıçak çeken genç ailesinin yalvarışlarına aldırış etmedi. Kriz anında babasıyla boğaz boğaza gelen, kardeşi ile annesine ağır hakaretlerde bulunan genç, eroin parasını aldıktan sonra evden çıkarak, uzaklaştı.

Aynı sahneyi üç yıldır yaşadıklarını, son üç gündür ise evlerine giremediklerini anlatan baba, yaşadıkları çaresizliği, “Evladımı zamanında hastaneye götürmeye ikna edebilmek için eroin alıp, şırıngasını verdim. Bu çaresizliği kimse bilemez” ifadeleriyle dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler