Bir acı haber daha!

Şırnak'ın kent merkezinde PKKlı teröristlerin yakalanması ve patlayıcılarla  tuzaklanan çukurların ve barikatların bertaraf edilmesi, halkın mal ve can güvenliğinin sağlanması amacıyla ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından Türk  Silahlı Kuvvetleri v

Bir acı haber daha!
Şırnak'ın kent merkezinde PKKlı teröristlerin yakalanması ve patlayıcılarla  tuzaklanan çukurların ve barikatların bertaraf edilmesi, halkın mal ve can güvenliğinin sağlanması amacıyla ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından Türk  Silahlı Kuvvetleri ve Emniyet unsurlarının 14 Mart'ta başlattığı 'Şehit  Jandarma Üsteğmen Mehmet Çifci Operasyonu' sürüyor.
 
Şırnak'ın Cumhuriyet Mahallesi'nde akşam saatlerinde teröristlerce açılan ateş  sonucu ağır yaralanan 1 asker, kaldırıldığı Şırnak Askeri hastanesinde, bütün müdahalelere  rağmen kurtarılamayarak şehit düştü.
 
Bölgede teröristlere yönelik operasyon devam ediyor.
 
2 ACI HABER
 
Operasyonda, bugün öğle saatlerinde Gazipaşa Mahallesi'nde teröristler  tarafından bir evden açılan ateş sonucu yaralanan Jandarma Üsteğmen Rahim Çelik  de şehit düşmüştü. Böylelikle bugün Şırnak'tan 2 acı haber birden gelmiş oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler