Binlerce öğretmen için bugün son gün!

 MEB, eğitim kurumlarına ilk atama, açıktan ve kurumlararası yeniden atama ve milli sporcuların ataması kapsamında 87 branşta, 40 bin öğretmen atayacak. Adaylar başvurularını bu akşama kadar, elektronik olarak gerçekleştirecek. Başvuru formu çıktısı ilçe

Binlerce öğretmen için bugün son gün!

 MEB, eğitim kurumlarına ilk atama, açıktan ve kurumlararası yeniden atama ve milli sporcuların ataması kapsamında 87 branşta, 40 bin öğretmen atayacak. Adaylar başvurularını bu akşama kadar, elektronik olarak gerçekleştirecek. Başvuru formu çıktısı ilçe veya il milli eğitim müdürlüklerine onaylatılacak. Adaylar en fazla 25 eğitim kurumunu tercih edebilecek. Tercihler, aynı il veya farklı illerde bulunan eğitim kurumları arasından istenilen öncelikte yapılabilecek. Atamalar 9-10 Eylül'de yapılacak. Atanan öğretmenler, 11 Eylül'den itibaren tebligat beklemeksizin atandıkları il milli eğitim müdürlüğüne gerekli belgelerle başvurarak göreve başlayabilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler