Binlerce kişi ekmeğinden oldu!

Sosyal medya devi Twitter ’ın, Türkiye’de kapatılması iş dünyasını da vurdu. Sosyal ağ üzerinden iş yapan, reklam yayınlayan, satış yapan, seçim kampanyası yürüten firmalar etkilendi. Uluslararası Sosyal Medya Derneği (USMED) Başkanı Sait Ercan, Twitter’ı

Binlerce kişi ekmeğinden oldu!
Sosyal medya devi Twitter ’ın, Türkiye’de kapatılması iş dünyasını da vurdu. Sosyal ağ üzerinden iş yapan, reklam yayınlayan, satış yapan, seçim kampanyası yürüten firmalar etkilendi.
 
Uluslararası Sosyal Medya Derneği (USMED) Başkanı Sait Ercan, Twitter’ın sosyal medyanın lokomotifi olduğunu ve binlerce insanın sosyal medyadan ekmeğini çıkardığını söyledi. Ercan, “Özellikle seçim sürecinde belediye başkan adaylarına sosyal medya danışmanlığı ve hizmeti vermek için pek çok ajans anlaşmalar yaptı. Bunların hepsi etkilenecek. Twitter, seçim organizasyonlarında çokça kullanılıyor. Ayrıca sosyal medya danışmanlığı son üç yıldır önemli bir işkolu haline geldi. Bu alanda çalışan çok insan var” dedi.
 
İŞ HAYATININ ÖNEMLİ MECRASI
 
Türk iş hayatı Twitter’ı nasıl kullanıyor
* Firmalar ürünlerini tanıtıyor, satış yapabiliyor
* Twitter üzerinden kredi başvurusu bile alınıyor
* Tüketiciler şikayetlerini doğrudan firmalara iletiyor
* Sosyal medya uzmanlığı önemli bir meslek haline geldi
* Başta haber siteleri olmak üzere pek çok site bu ağ üzerinden ciddi trafik alıyor
* Eleman ya da iş bulmada kullanılıyor* Belediye başkan adayları seçim kampanyalarını yürütüyor 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem