Bingöl'de PKK'ya ağır darbe

Bingöl Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, Karlova İlçesi kırsalında 800 güvenlik görevlisi ile operasyon düzenleyen askeri birliklerin, arazi arama ve tarama sırasında PKK terör örgütünün patlayıcı madde depolarını bulduğu bildirdi.Açıklamada,

Bingöl'de PKK'ya ağır darbe

Bingöl Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, Karlova İlçesi kırsalında 800 güvenlik görevlisi ile operasyon düzenleyen askeri birliklerin, arazi arama ve tarama sırasında PKK terör örgütünün patlayıcı madde depolarını bulduğu bildirdi.

Açıklamada, 6 farklı noktada toprağa gömülü vaziyette bulunan 320 kilogram amonyum nitrat, patlayıcının etkisini arttırmak amacıyla kullanılan 1 kilogram çivi ile içerisinde bir miktar giyim ve yaşam malzemesi bulunan 2 de sığınak ortaya çıkarıldığı belirtildi. Patlayıcı madde yapımında kullanılan amonyum nitrat olay yerinde imha edilirken, diğer malzemelere incelenmek üzere el konuldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem