Binbaşı ağır yaralandı

 Edinilen bilgiye göre, olay, saat 09.30 sıralarında meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir nedenle Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Erhan Durukan Kışlası'nda intihara kalkışan ve kafasına bir el ateş eden Binbaşı F.A kanlar içinde yere yığıldı. Silah ses

Binbaşı ağır yaralandı

 

Edinilen bilgiye göre, olay, saat 09.30 sıralarında meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir nedenle Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Erhan Durukan Kışlası'nda intihara kalkışan ve kafasına bir el ateş eden Binbaşı F.A kanlar içinde yere yığıldı. Silah sesi üzerine Binbaşı F.A.'nın bulunduğu yere giden arkadaşları sağlık ekiplerinden yardım istedi. Ambulansla Özalp Devlet Hastanesi'ne götürülen F.A, burada yapılan ilk müdahalenin ardından helikopterle Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne getirildi. F.A. beyin cerrahı uzmanları tarafından ameliyata alındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem