Bildiriye imza atan öğretim üyesine soruşturma

Bartın Cumhuriyet Başsavcılığı, bir grup akademisyenin Güneydoğu'daki olaylarla ilgili yayınladıkları bildiride imzası bulunan Bartın Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yard. Doç. Dr. H.D. hakkında terör örgütü propagandası yapmak suçlamasıyla

Bildiriye imza atan öğretim üyesine soruşturma

Bartın Cumhuriyet Başsavcılığı, bir grup akademisyenin Güneydoğu'daki olaylarla ilgili yayınladıkları bildiride imzası bulunan Bartın Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yard. Doç. Dr. H.D. hakkında terör örgütü propagandası yapmak suçlamasıyla soruşturma başlattı.

Bartın Cumhuriyet Başsavcılığından konuya ilişkin yapılan açıklamada, "12 Ocak 2016 tarihinde, "Bu ülkenin akademisyen ve araştırmacıları olarak bu suça ortak olmayacağız" başlığı ile yapılan bildiride ismi bulunan kişilerden Bartın Üniversitesinde görev yapan H.D. hakkında terör örgütü propagandası yapmak suçunu işlediği iddiasıyla Bartın Cumhuriyet Başsavcılığımızca soruşturma başlatılmıştır" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler