Bıçaklanan travesti Orduluymuş!

Şişli'de müşteri olarak anlaştıkları travestinin boğazını keserek yaraladıkları ileri sürülen 2 kişi yakalandı. Zanlıların, "Karadeniz'den böyle adam çıkmaz" diyerek şahsın boğazını kestiklerini söyledikleri öğrenildi. Bahçelievler'de kiraladıkları arabay

Bıçaklanan travesti Orduluymuş!

Şişli'de müşteri olarak anlaştıkları travestinin boğazını keserek yaraladıkları ileri sürülen 2 kişi yakalandı. Zanlıların, "Karadeniz'den böyle adam çıkmaz" diyerek şahsın boğazını kestiklerini söyledikleri öğrenildi.

Bahçelievler'de kiraladıkları arabaya aldıkları E.Ö. (32) adlı travestiyi, Şişli Ayazağa'daki bir hafriyat alanına götürdükten sonra vücudunun değişik yerlerinden bıçaklayarak cüzdanını ve cep telefonunu gasp ettikleri iddia edilen E.K. (35) ve M.C.(24), Şişli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı. Olayın ardından inceleme başlatan polis, E.Ö.'yü aldıktan sonra benzin almak için bir istasyonda durdukları belirlenen zanlıların kullandığı aracın plakasını kamera kayıtlarından tespit etti. Aracın

kiralık olduğunu tespit eden polis, kiralama şirketinin sisteminden GPS kayıtlarına bakarak zanlıları, Kadıköy Rıhtım Caddesi'nde yakalayarak Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne getirdi.

Zanlılardan E.K.'nın ifadesinde, "Hafriyat alanına götürdüğümüz travestiye memleketini sorduk. Kendisinin Ordu'lu olduğunu öğrenince 'Ordu'dan böyle adam çıkmaz' dedik. Bunun üzerine travesti bize saldırdı. Bende gırtlağını keserek yaraladım. Ondan sonra olay yerinden kaçtık" dediği öğrenildi.

İfadelerinde suçlarını kabul eden E.K. ve M.Ç., işlemleri tamamlandıktan sonra Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler