Beytüşşebap Kaymakamının sosyal medyayı sallayan mesajı

Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi Kaymakamı Kadir Güntepe, teröristlerin ilçede bir çok ev ve lojmana saldırdığını ifade ederek, "İyi dinleyin! Ne kadar yakarsanız yakın ne kadar yıkarsanız yıkın ne kadar sıkarsanız sıkın böldürmeyeceğiz" dedi.Twitter hesabınd

Beytüşşebap Kaymakamının sosyal medyayı sallayan mesajı

Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi Kaymakamı Kadir Güntepe, teröristlerin ilçede bir çok ev ve lojmana saldırdığını ifade ederek, "İyi dinleyin! Ne kadar yakarsanız yakın ne kadar yıkarsanız yıkın ne kadar sıkarsanız sıkın böldürmeyeceğiz" dedi.

Twitter hesabından açıklamalar yapan Kadir Güntepe, "İlçemizde 25.9.2015 tarihinde 400'e yakın terörist unsurla tamamen ilçeyi ele geçirme amacına yönelik 6 saat süren bir saldırı gerçekleşti. Bu kalleş saldırısı sonucu hala "barış istiyoruz', "insan hakları istiyoruz', "siviller katlediliyor" naraları atanlara bir çift sözüm var. Bu mu sizin barışınız! Bu mu insan hakları! Evime atılan bomba! Amaç ne! Hedef ne! Ya canım kızım burada olsaydı! Bu mu adaletiniz! Odama atılan zırh delici keskin nişancı ve kaleş mermileri tam 22 tane! Sivilleri kim katlediyor! Bu mu kardeşlik! Sayın hakimlerimizin evi! Keskin nişancı mermilerinin işi ne! Suçları ne! Sivilleri kim öldürüyor! İşte sizin barışınız! İşte sizin kardeşliğiniz! Evlere ve lojmanıma atılan yüzlerce roketler, binlerce mermiler! Bombaladığınız evimi çocuklara açtım! Sizin gibi yapmayacaklar! Unutmayın! Bu mücadele iman ordusu TSK ve emniyetin, küfür ordusu PKK'yla hak-batıl mücadelesidir! Böldürmeyeğiz! İyi dinleyin! Ne kadar yakarsanız yakın ne kadar yıkarsanız yıkın ne kadar sıkarsanız sıkın böldürmeyeceğiz ulan" ifadelerini kullandı.

SOSYAL MEDYADAN DESTEK YAĞDI

Kaymakam Güntepe'nin bu paylaşımlarına sosyal medyadan destek yağdı. Binlerce insan genç kaymakama "yanındayız" mesajı gönderdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler