Beyoğlu’nda terör protestosu

Beyoğlu Galatasaray Meydanı'nda toplanan yaklaşık 50 kişilik bir grup, son zamanlarda artan terör olaylarını ve dün gece Dağlıca'da meydana gelen terör saldırısını protesto etti.Eğitim ve Bilim İşgörenleri Sendikası (Eğitim-İş) üyesi yaklaşık 50 kişi, son

Beyoğlu’nda terör protestosu

Beyoğlu Galatasaray Meydanı'nda toplanan yaklaşık 50 kişilik bir grup, son zamanlarda artan terör olaylarını ve dün gece Dağlıca'da meydana gelen terör saldırısını protesto etti.

Eğitim ve Bilim İşgörenleri Sendikası (Eğitim-İş) üyesi yaklaşık 50 kişi, son zamanlarda artan terör saldırılarına "Dur" demek için protesto gösterisi düzenledi. Beyoğlu'ndaki Galatasaray Meydanı'nda toplanan kalabalık, ellerinde döviz, pankart ve flamalarla terör örgütü PKK aleyhine bir süre slogan attı. Grubun "Hepimiz Mehmetçiğiz PKK'ya yeteriz", "Türk-Kürt kardeştir, PKK kalleştir", "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez" sloganları atmasının ardından basın açıklamasını yapan Eğitim-İş Şubeler Dönem Sözcüsü Erkan Aksoy, Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde bölücü terör örgütü PKK tarafından gerçekleştirilen saldırıya değinerek, "Terör örgütünün çirkin yüzünü bir kez daha gözler önüne seren alçakça saldırıyı Eğitim-İş sendikası olarak şiddetle kınıyoruz" dedi.

Aksoy, "Bir başka deyişle çözüm süreci hiçbir şeyi çözmemiş ve yalnızca PKK'nın güçlenmesine neden olmuştur. Bugün görülmektedir ki Türkiyemizin ve ordumuzun terörle mücadelede yeterli gücü vardır. 24 Temmuz'da başlayan operasyonlar terör örgütüne ağır darbeler indirmektedir. Ordumuzun her operasyonu emperyalizme karşı ülkemizin birliğine atılmış bir adımdır. Şehitlerimizin kanında emperyalizmi ve işbirlikçileri boğacağız" ifadelerini kullandı.

Grup, basın açıklamasının ardından sessizce dağıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler