Beylikdüzü'nde iş merkezinde yangın

Daha önce de 4 kez yandığı iddia edilen iş merkezinde büyük çapta maddi hasar oluştu. Yakuplu Mahallesi Mermerciler Sanayi Sitesi 8. Cadde?de bulunan 4 katlı bir iş merkezinin plastik hammaddesi üretimi yapılan zemin ve bodrum katında  saat 02.00 sıraları

Beylikdüzü'nde iş merkezinde yangın
Daha önce de 4 kez yandığı iddia edilen iş merkezinde büyük çapta maddi hasar oluştu.
 
Yakuplu Mahallesi Mermerciler Sanayi Sitesi 8. Cadde?de bulunan 4 katlı bir iş merkezinin plastik hammaddesi üretimi yapılan zemin ve bodrum katında  saat 02.00 sıralarında iddiaya göre, elektrik kontağından dolayı yangın çıktı.
 
Sanayi sitesinin diğer çalışanları durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine Beylikdüzü, Avcılar, Büyükçekmece, Kıraç, Bağcılar, Kocasinan, Bakırköy ve Şişli?den itfaiye ekipleri sevk edildi. 
 
DEPO KAPAKLARI KIRILDI 
İtfaiye, iş yerinin kepenkleri nedeniyle bir süre yangının bir bölümüne müdahale edemedi. Bunun üzerine İstanbul İstfaiyesine bağlı Koca Yusuf (Çok Fonksiyonlu Robotik Müdahale Aracı) isimli aracın gelmesi ile kepenkleri kırdı. Ayrıca binanın yan tarafında bulunan depo girişinin kapağı bir kamyon ile kırılarak yangına içeriden de müdahale edilmeye başlandı. 
İtfaiye ekipleri, alevleri yaklaşık 3 saat süren çalışma sonunda kontrol altına alabildi. 
Öte yanda işe merkezinin sahibi Necmettin Sarıoğlu, binanın plastik üretimi yapılan bölümünde 3 ay da 4 kez yangın çıktığını, bir önlem alınmadığını ve her yangından kendisinin geldiğini belirtti. Polis yangınla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem