Beyaz Toros’un değeri arttı

Batman'da kısa bir süre önce 4 bin 500 TL'ye beyaz bir Toros alan vatandaş, aracına 6 bin 500 TL'ye alıcı bulduğunu ancak elden çıkarmayı düşünmediğini belirtti.Batman'da kısa bir süre önce evi ve iş yeri arasında kullanmak üzere 4 bin 500 TL'ye beyaz bir

Beyaz Toros’un değeri arttı

Batman'da kısa bir süre önce 4 bin 500 TL'ye beyaz bir Toros alan vatandaş, aracına 6 bin 500 TL'ye alıcı bulduğunu ancak elden çıkarmayı düşünmediğini belirtti.

Batman'da kısa bir süre önce evi ve iş yeri arasında kullanmak üzere 4 bin 500 TL'ye beyaz bir Toros alan Ahmet Çetin adlı vatandaş, aracın yeniden gündeme gelmesiyle fiyatının arttığını kaydetti. Aracına, 6 bin 500 TL'ye alıcı bulduğunu ancak elden çıkarmayı düşünmediğini anlatan Çetin, "Arabamdan memnunun satmaya niyetim yok. Biraz daha gündem de kalırsa fiyatı biraz daha artar o zaman satarım" dedi.

Beyaz Toros’un değeri arttı

Beyaz Toros’un değeri arttı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem