Beyaz Show'a bir şok daha!

Öğretmen olduğunu söyleyen Ayşe Çelik isimli kadının canlı yayındaki telefon bağlantısıyla gündeme oturan Beyaz Show'da, bu hafta da stüdyo konukları pankart açıp slogan attı.   Son programda yaşananların ardından canlı yayında özür dileyerek polis çocuğu

Beyaz Show'a bir şok daha!
Öğretmen olduğunu söyleyen Ayşe Çelik isimli kadının canlı yayındaki telefon bağlantısıyla gündeme oturan Beyaz Show'da, bu hafta da stüdyo konukları pankart açıp slogan attı.
 
Son programda yaşananların ardından canlı yayında özür dileyerek polis çocuğu olduğunu hatırlatan Beyazıt Öztürk, sloganlar esnasında kısa süreli bir şaşkınlık yaşarken, VTR girerek yayını kesti.
pkk.jpeg
 
Beyaz Show canlı yayını erken bitirdi
 
Yayın sırasında Ayşe Çelik'i destekleyen sloganlarla stüdyoda buz gibi hava estiren pankart açan o kişiler stüdyodan uzaklaştırıldı. Beyaz yayını protesto nedeniyle erken kesti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem