Beyanname süreleri uzatıldı

Muhtasar Beyannameler ile Damga Vergisi Beyannamelerinin süreleri 23 Eylül'den 28 Eylül'e uzatıldı.Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in talimatıyla, Muhtasar Beyannameler ile Damga Vergisi Beyannamelerinin süreleri 23 Eylül'den 28 Eylül Pazartesi günü sonuna ka

Beyanname süreleri uzatıldı

Muhtasar Beyannameler ile Damga Vergisi Beyannamelerinin süreleri 23 Eylül'den 28 Eylül'e uzatıldı.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in talimatıyla, Muhtasar Beyannameler ile Damga Vergisi Beyannamelerinin süreleri 23 Eylül'den 28 Eylül Pazartesi günü sonuna kadar uzatıldı. Vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda alınan karar Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in talimatı ile 23 Eylül günü sonuna kadar verilmesi gereken Muhtasar Beyannameler ile Damga Vergisi Beyannameleri teslim edilme süreleri 28 Eylül sonuna kadar uzatıldığı açıklandı.

Ayrıca bakanlık, 30 Eylül tarihine kadar verilmesi gereken "Form Ba" ve "Form Bs" bildirimleri süresini de 5 Ekim olarak açıkladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem