''Berlin Lalesi'' Türk dayak yedi!

41 yaşındaki avukat Suat Özkan'ın, genç bir kadına sataşan 3 gence müdahale etmek isterken bu kişiler tarafından dövüldüğünü yazdı. Suat Özkan, Gesundbrunnen adlı metro istasyonunda beklerken 3 kişinin bir genç kadını rahatsız ettiğini gördü.Suat Özkan, h

''Berlin Lalesi'' Türk dayak yedi!

41 yaşındaki avukat Suat Özkan'ın, genç bir kadına sataşan 3 gence müdahale etmek isterken bu kişiler tarafından dövüldüğünü yazdı.

Suat Özkan, Gesundbrunnen adlı metro istasyonunda beklerken 3 kişinin bir genç kadını rahatsız ettiğini gördü.

Suat Özkan, hiç kimsenin olaya müdahale etmek istememesi üzerine bu kişilere kadını rahat bırakmalarını söyledi:

Özkan'ın bunun üzerine kendisine saldıran kişilerin yüzüne yumruk attığı ve biber gazı spreyi sıktığı belirtilen haberde, görgü tanıklarından birisinin polise haber vermesi üzerine polisin olay yerine gelerek 19 yaşındaki bir saldırganı yakaladığı kaydedildi.

Böyle bir davranışın kendisi için doğal olduğunu ifade eden Özkan'ın, "Böyle bir şeyi bir daha yaşasam yine müdahale ederim" şeklinde konuştuğu bildirildi.

'BERLİN LALESİ' ÖDÜLÜ

"Berlin Lalesi" ödülü, her yıl Türklerin ve Almanların birlikte yaşamına katkı sağlayan insanlara veriliyor.

Suat Özkan, "Berlin Lalesi" ödülünü Mart ayında bizzat Berlin Eyaleti Başbakanı Klaus Wowereit'ın elinden almıştı.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem