Benzine 9 kuruş indirim yapıldı

Benzin fiyatında 9 kuruş indirim yapıldı. İndirimli tarife saat 24.00'ten sonra geçerli olacak.Benzin fiyatında 9 kuruş indirim yapıldı. Böylece benzin fiyatları bir hafta içinde ikinci kez indirilmiş oldu. Yeni fiyatlar bu geceden itibaren devreye girece

Benzine 9 kuruş indirim yapıldı

Benzin fiyatında 9 kuruş indirim yapıldı. İndirimli tarife saat 24.00'ten sonra geçerli olacak.

Benzin fiyatında 9 kuruş indirim yapıldı. Böylece benzin fiyatları bir hafta içinde ikinci kez indirilmiş oldu. Yeni fiyatlar bu geceden itibaren devreye girecek.
 
BİR HAFTA İÇİNDE İKİNCİ İNDİRİM
 
Petrol fiyatlarının uluslararası piyasalarda son 12 haftanın en düşük seviyesine inmesiyle birlikte Türkiye'de benzine indirim yapıldı. 9 kuruşluk indirimle birlikte İstanbul ve Ankara'da bir litre 95 oktan kurşunsuz benzinin fiyatı 4.77 TL seviyelerinden 4.68 TL seviyelerine gerilemiş oldu. İndirimli tarife saat 24.00 sonrasında geçerli olacak.
 
DOĞU'DA 5 LİRAYI AŞMIŞTI
 
13 Ekim'deki 9 kuruşluk zammın ardından benzinin litresi Doğu'daki bazı illerde 5 TL'yi aşmıştı. 22 Eylül'de Özel Tüketim Vergisi (ÖTV)'ne 30 kuruş zam gelmesinin ardından benzin fiyatları 26 kuruş artırılmıştı.
 
EN PAHALI BENZİN TÜRKİYE'DE SATILIYORDU
 
29 Eylül'de gelen 9 kuruşluk zamla Türkiye, dünyanın en pahalı benzinini tüketen ülke haline gelmişti. 17 Ekim'de benzine 12-13 kuruşluk indirim yapılmış, 95 oktan kurşunsuz benzinin fiyatı Ankara'da 4,77 ile 4,78 liraya, İstanbul ve İzmir'de ise 4,76-4,77 liraya gerilemişti. 97 oktan kurşunsuz benzinin litresi de 4,84-4,85 liraya inmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem