Benzinde bu kez indirim

Akaryakıt dağıtım şirketleri, geçtiğimiz Çarşamba ve Perşembe günlerinde zamlanan benzin fiyatlarına bugün 4 kuruş indirim yaptı. Bu gece yarısından itibaren geçerli olacak indirim ile ortalama İstanbul'da 4,28 liradan 4,24 liraya İzmir'de 4,30 liradan 4,

Benzinde bu kez indirim

Akaryakıt dağıtım şirketleri, geçtiğimiz Çarşamba ve Perşembe günlerinde zamlanan benzin fiyatlarına bugün 4 kuruş indirim yaptı. Bu gece yarısından itibaren geçerli olacak indirim ile ortalama İstanbul'da 4,28 liradan 4,24 liraya İzmir'de 4,30 liradan 4,26 liraya Ankara'da ise 4,33 liradan 4,29 liraya düşecek. Benzin fiyatları, dün 6 kuruş, önceki gün de 8 kuruş zamlanmıştı.

Dağıtım firmalarının belirlediği fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük çaplı değişiklik gösterebiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem