'Benim şarkılarımı çalmayın ya'

Tenise olan tutkusuyla bilinen Hülya Avşar önceki gün, Tenis Hayattır Spor Kulübü Derneği tarafından düzenlenen tenis turnuvasının ödül törenindeydi. Avşar, Atavakfı Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen ödül töreninde turnuvada başarılı olan tenisçilere ödülle

'Benim şarkılarımı çalmayın ya'

Tenise olan tutkusuyla bilinen Hülya Avşar önceki gün, Tenis Hayattır Spor Kulübü Derneği tarafından düzenlenen tenis turnuvasının ödül törenindeydi. Avşar, Atavakfı Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen ödül töreninde turnuvada başarılı olan tenisçilere ödüllerini verdi. Tesislere girer girmez, organizasyon yetkililerinin jest amaçlı kendi şarkılarını çaldığını duyunca şaşıran ünlü oyuncu, "Benim şarkılarımı çalmayın ya, ne o öyle!" diyerek tepki gösterdi.

ÇİĞ KÖFTE YEDİ
Avşar'a törende, şov amaçlı bir maç yapması teklif edildi ama ünlü oyuncu, "Küçük bir yağ bezesi aldırdığım için oynayamayacağım" dedi ve maçları kort kenarından, çiğ köfte yiyerek izledi. Avşar, turnuvayı kazananlara ödüllerini verirken, "En son tenis maçında yenildiğim kişiye ödül vermek pek hoş olmayacak ama idare edeceğiz" diye konuştu.

STRES ATMAK İÇİN TOPA VURACAKSIN
Hülya Avşar, kızı Zehra'nın da sporla yakından ilgilendiğini söyledi. "Zehra okul takımında voleybolcu oldu. Tenis oynuyor. Her sabah yürüyüş ve pilates de yapıyor" diyen Avşar, sözlerine şöyle devam etti: "Ben pilates gibi, bir-iki diye saymalı sporları sevmiyorum. Topa bir vurucaksın, bütün stresini atacaksın. Ayrıca pilates trend olduğu için bana çok antipatik geliyor."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem