Ben MİT'çiyim seni alacağım ama...

Kocaeli’nin Gebze İlçesi’nde, sahte kimlik kartını da göstererek kendisini Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) mensubu olarak tanıttıktan sonra, bir operasyon için kuracağı ekibe alacağını söylediği kişilerden para alan Serdar Keskin, polisin düzenlediği ope

Ben MİT'çiyim seni alacağım ama...

Kocaeli’nin Gebze İlçesi’nde, sahte kimlik kartını da göstererek kendisini Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) mensubu olarak tanıttıktan sonra, bir operasyon için kuracağı ekibe alacağını söylediği kişilerden para alan Serdar Keskin, polisin düzenlediği operasyonla yakalandı.

MİT tarafından düzenlenecek bir operasyonda görevlendirilecek kişileri kendisinin seçeceğini ve tim kuracağını söyleyen Serdar Keskin, Ankara’da görülecek ve 1 aylık kurstan sonra aylık 3 bin TL maaş, operasyon başına da 30-40 bin TL para alacaklarını söylediği kişilerden işlemler için para istedi.

Bu kişiye, paralarını kaptıran ve daha sonra dolandırıldıklarını anlayan Arif B., İbrahim Ç., N.S. ve Y.K.’nın şikayeti üzerine harekete geçen polis, şüpheliyi yakalamak için operasyondüzenledi.

Polisin yakalayıp gözaltına aldığı Serdar Keskin’in üzerinden sahte MİT kimlik kartları da çıktı. Soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem