Ben delikanlıyım, gasp ve yağma yaparım ama...

Konya'da bir alışveriş merkezinden çaldığı tablet bilgisayarı satmak isterken yakalanan 30 yaşındaki Hakan D., polise, 'Ben delikanlıyım. Gasp ve yağma yaparım ama hırsızlık yapmam' dedi.Olay, dün merkez Selçuklu İlçesi Babalık Mahallesi'ndeki bir alışver

Ben delikanlıyım, gasp ve yağma yaparım ama...

Konya'da bir alışveriş merkezinden çaldığı tablet bilgisayarı satmak isterken yakalanan 30 yaşındaki Hakan D., polise, 'Ben delikanlıyım. Gasp ve yağma yaparım ama hırsızlık yapmam' dedi.

Olay, dün merkez Selçuklu İlçesi Babalık Mahallesi'ndeki bir alışveriş merkezinde meydana geldi. Poliste, yağma ve gasp suçundan 12 kaydı bulunan Hakan D., iddiaya göre bir alışveriş merkezinden tablet bilgisayar çaldı. Ardından Eski Garaj mevkiindeki ikinci el satış yapan işyerlerine gelip çaldığı bilgisayarı satmak isteyen Hakan D. polis tarafından şüphe üzerine durduruldu. Yapılan araştırmada satmak istediği bilgisayarın çalıntı olduğu ortaya çıkan Hakan D.'nin ifadesinde polise, 'Ben delikanlıyım. Gasp ve yağma yaparım ama hırsızlık yapmam'dediği öğrenildi. Gözaltına alınan Hakan D., yapılan sorgulamanın ardından bugün adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler