Belki Öcalan'da gizli tanıktır?

 CHP Mersin Milletvekili Ali Rıza Öztürk, çok tartışılacak bir değerlendirme yaptı.  Parmaksız Zeki lakabıyla da tanınan PKK'nın eski yöneticilerinden Şemdin Sakık'ın Ergenekon davasında kimliği deşifre edip tanık olarak dinlenmesi büyük tartışmalara sebe

Belki Öcalan'da gizli tanıktır?

 CHP Mersin Milletvekili Ali Rıza Öztürk, çok tartışılacak bir değerlendirme yaptı.

  Parmaksız Zeki lakabıyla da tanınan PKK'nın eski yöneticilerinden Şemdin Sakık'ın Ergenekon davasında kimliği deşifre edip tanık olarak dinlenmesi büyük tartışmalara sebep oldu. CHP'li bir milletvekilinin yaptığı yorum ise güne damgasını vuracak.

 18 yıl boyunca PKK'nın içinde Türk Silahlı Kuvvetleri'ne karşı savaşan ve birçok sivilin ölümüne adı karışan Şemdin Sakık'ın tanıklığını yorumlayan CHP Mersin Milletvekili Ali Rıza Öztürk çok konuşulacak bir değerlendirmede bulundu:

 "Sakık'tan gizli tanık niye olmasın? Olur. Terör örgütünü yönetmiştir. Terör örgütünü yönetenlere karşı mücadele edenler hapistedir. Onlara karşı terör örgütünün mensuplarının tanık olması lazım ki suçlanabilsinler. Onlardan başka tanık yok ki. Belki Abdullah Öcalan da gizli tanıktır. Öcalan'ın gizli tanık olup olmadığını bilen var mı Türkiye'de? Olmadığının garantisi var mı? Yargının referansı hukuk değil siyaset olursa, bu tip şeylerin olması da kaçınılmazdır. Şaşılacak bir şey yok."

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler