Bekir Bozdağ'a yumruklu saldırı

Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde düzenlenen "50. Ulusal 24. Uluslararası Hacı Bektaş-ı Veli Anma Kültür ve Sanat Etkinlikleri"ne katılan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, konuşması sırasında protesto edildi. Bozdağ kürsüden indikten sonra da bir anda orta

Bekir Bozdağ'a yumruklu saldırı
Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde düzenlenen "50. Ulusal 24. Uluslararası Hacı Bektaş-ı Veli Anma Kültür ve Sanat Etkinlikleri"ne katılan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, konuşması sırasında protesto edildi. Bozdağ kürsüden indikten sonra da bir anda ortalık karıştı. Hüseyin Satı adlı bir kişi Başbakan Yardımcısı Bozdağ'a yumruk atmaya çalıştı. Bozdağ yüzüne ve göğsüne darbe aldı. Yaşanan arbededen sonra çevik kuvvet ekipleri Bozdağ'ın çevresinde etten duvar ördü.
 
KİMLİĞİ BELİRLENDİ
 
Başbakan Yarımcısı Bekir Bozdağ'a bugün katıldığı Hacıbektaş Veli Anma Kültür ve Sanat etkinliklerinde saldırı girişiminde bulunan Hüseyin Satı adlı kişi gözaltına alındı.
 
Cumhuriyet Meydanı'ndaki etkinlikte Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ konuşurken bazı kişiler protestoda bulundu. Bekir Bozdağ, kendisine 'yuh' çeken ve 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' sloganları ve ıslıklı protestolar altında kürsüde konuştu, "Sizleri Başbakanımızın selamı ile selamlıyorum'' diye başlayınca protestoların dozu arttı. Bozdağ konuşmasını tamamlayıp protokol tribünündeki yerine giderken, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde yerel gazetecilik yaptığı belirtilen 34 yaşındaki Hüseyin Satı, ''Buraya ne yüzle geldiniz'' diyerek, yumruklu saldırıda bulundu. Hemen müdahale eden Bakan Bozdağ'ın korumaları tarafından etkisiz hale getirilen Hüseyin Satı'yı gözaltına alınarak sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. 
 
Vatandaşlar konuşması süresince Bozdağ’ı protesto etti. Bazı izleyicilerin ise Türk Bayrağı ve Atatürk posteriyle Başbakan Yardımcısı’nı protesto ettiği görüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem