Behzat Ç. yayından kalkıyor mu?

Önce Bülent Arınç "dikkatle izliyoruz" dedi, ardından Yeşilay "göreceksiniz yakında yayından kalkar" açıklaması yaptı, son olarak Ahmet Hakan "baskıya dayanamazlar" yazdı...Star TV Genel Yayın Yönetmeni Ömer Özgüner, 'Behzat Ç.' konusunda "Dizinin yayında

Behzat Ç. yayından kalkıyor mu?

Önce Bülent Arınç "dikkatle izliyoruz" dedi, ardından Yeşilay "göreceksiniz yakında yayından kalkar" açıklaması yaptı, son olarak Ahmet Hakan "baskıya dayanamazlar" yazdı...

Star TV Genel Yayın Yönetmeni Ömer Özgüner, 'Behzat Ç.' konusunda "Dizinin yayından kalkması gibi herhangi bir durum söz konusu değil. 'Behzat Ç.' kendi ömrünü tamamlamadığı sürece yayından kaldırmak gibi bir düşüncemiz yok" diyerek endişelenen hayranların içine su serpti.

Geçtiğimiz günlerde "Diziyi dikkatle izliyoruz" diyerek kaldırılabileceği yönünde konuşan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın ardından, Yeşilay Genel Başkanı Muzaffer Balcı "24 saat içki ve sigara içen, argo konuşan kişi, Türk polisini temsil edemez. Senaryonun yazımına danışmanlık yapan emekli polisleri de kınıyorum. Halkın tepkisine de neden olan bu dizi, göreceksiniz, yakında yayından kalkacaktır" demişti.

Ahmet Hakan da önceki gün köşesinde, Doğuş Yayın Grubu'nun bu baskıya dayanamayacağını, dizinin bitebileceğini yazmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem