Bedelliye kaç kişi başvurdu?

Bakan Yılmaz, TBMM Genel Kurulu'nda, TOKİ'nin 'eşit işe eşit ücret' ile ilgili 375 sayılı KHK kapsamından çıkarılmasını öngören yasa teklifinin görüşmelerinde vekillerin yönelttiği soruları yanıtladı.Bedelli askerlikte yaş ve bedel sınırı belirlenirken TS

Bedelliye kaç kişi başvurdu?

Bakan Yılmaz, TBMM Genel Kurulu'nda, TOKİ'nin 'eşit işe eşit ücret' ile ilgili 375 sayılı KHK kapsamından çıkarılmasını öngören yasa teklifinin görüşmelerinde vekillerin yönelttiği soruları yanıtladı.

Bedelli askerlikte yaş ve bedel sınırı belirlenirken TSK'nın ihtiyaçlarının dikkate alındığını belirten Yılmaz, bedelli askerlik için şu ana kadar 7 bin 164 kişinin başvurduğunu ifade etti. Önceki uygulamalarda kapsama girenlerden yüzde 20 civarında başvuru olduğunu belirten Yılmaz, son güne kadar net bir şey söylemenin mümkün olmadığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem