Bedellide yaş sınırı düşüyor mu?

Bedelli askerlikte yaş için baskı sürüyor! Bedellide yaş sınırının düşürülmesini isteyen kullanıcılar twitter'dan AK Partili milletvekillerini mesaj yağmuruna tutarken AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek ise bedellide yaş sınırının düşürülmeyeceğini söyle

Bedellide yaş sınırı düşüyor mu?

Bedelli askerlikte yaş için baskı sürüyor! Bedellide yaş sınırının düşürülmesini isteyen kullanıcılar twitter'dan AK Partili milletvekillerini mesaj yağmuruna tutarken AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek ise bedellide yaş sınırının düşürülmeyeceğini söyledi.

Bedelli askerlikte yaş sınırının düşürülmesini isteyen bir grup kullanıcı "bedellizede" başlığıyla AK Partili milletvekillerini mesaj yağmuruna tutuyor.

Erdoğan'a mektup yazan bir grup kullanıcı ise, bedellide yaş sınırının kaldırılmasını isterken, ülkeye çalışarak belirli bir katma değer katmanın da hizmet olduğunu belirtiyor.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek ise twitter hesabından yaptığı açıklamada, bedelli askerlikte yaş sınırının düşürülmeyeceğini yazdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem