Bebek katilinden tehdit gibi sözler!

İmralı'dan dönen BDP heyeti, Abdullah Öcalan'ın çözüm sürecine ilişkin mesajını paylaştı.Mesajında çözüm sürecinin karakter değiştiğini vurgulayan Öcalan, hükümetin atacağı adıma göre sürecin çatışmaya ya da çözüme doğru evrileceğine dikkat çekti.BDP Mill

Bebek katilinden tehdit gibi sözler!

İmralı'dan dönen BDP heyeti, Abdullah Öcalan'ın çözüm sürecine ilişkin mesajını paylaştı.

Mesajında çözüm sürecinin karakter değiştiğini vurgulayan Öcalan, hükümetin atacağı adıma göre sürecin çatışmaya ya da çözüme doğru evrileceğine dikkat çekti.

BDP Milletvekilleri İdris Baluken, Pervin Buldan ve Sırrı Süreyya Önder İmralı Adası'na giderek Abdullah Öcalan ile görüştü.

Yaklaşık 3 saat sürdüğü belirtilen görüşmenin ardından İmralı Adası'ndan dönen BDP Heyeti, Abdullah Öcalan'ın çözüm süreci ile ilgili mesajını paylaştı. Abdullah Öcalan'ın çözüm süreci ile ilgili mesajı şöyle:

"Dönem karakter değiştiriyor. Her an derinlikli çözüm imkanları da, çatışma olasılıkları da devrededir. Özellikle hükümetin atacağı adımlar çatışma olasılığını ortadan kaldıracağı gibi çözümü de yeni formatta derinleştirerek geliştirebilir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem