Bebeğini doğmadan kaybetti

Üç yıl önce Reza Zarrab'la evlenen ve 2011'in ekim ayında kızı Alara'yı kucağına alan Ebru Gündeş, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada 2 aylık hamile olduğunu açıklamıştı. Gündeş'in ikinci Bebek heyecanı aldığı acı haberle kabusa dönüştü. Şarkıcının ka

Bebeğini doğmadan kaybetti

Üç yıl önce Reza Zarrab'la evlenen ve 2011'in ekim ayında kızı Alara'yı kucağına alan Ebru Gündeş, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada 2 aylık hamile olduğunu açıklamıştı. Gündeş'in ikinci Bebek heyecanı aldığı acı haberle kabusa dönüştü. Şarkıcının karnındaki bebeğin öldüğü öğrenildi.

MUTLULUK KISA SÜRDÜ

Ebru gündeş geçtiğimiz hafta mutlu haberi hayranlarına şöyle vermişti: "Açıkçası bu hamilelik bana da sürpriz oldu ama sonuçta çok mutluyum. Özellikle de kızıma bir kardeş geleceği için... İlk hamileliğimde son ana kadar çalışmıştım, yine öyle olacak inşallah. Sağlığım izin verdiği takdirde konserlerime aynı şekilde devam etmek niyetindeyim. Ayrıca 'O Ses Türkiye 'de de jüri üyeliği yapacağım."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem