Bebeğini böyle sattı!

Olay, Sabiha Gökçen Havalimanı'nda 14 Eylül tarihinde saat 09.00 sıralarında gerçekleşti. Türkiye'de kaçak yaşayan, Türkmen asıllı Dinara A. (22) evlilik dışı çocuk dünyaya getirdi. İddiaya göre, Dinara A., bakamadığı 4 aylık bebeğini, internetten satışa

Bebeğini böyle sattı!

Olay, Sabiha Gökçen Havalimanı'nda 14 Eylül tarihinde saat 09.00 sıralarında gerçekleşti. Türkiye'de kaçak yaşayan, Türkmen asıllı Dinara A. (22) evlilik dışı çocuk dünyaya getirdi. İddiaya göre, Dinara A., bakamadığı 4 aylık bebeğini, internetten satışa çıkardı. Anne, Almanya'da yaşayan Türk asıllı bir çiftle, bin lira karşılığında bebeğini satmak için anlaştı. İnternetten, bebek alışverişi yapan şahıslar, bebeğin teslimi için ise Havalimanı tuvaletini seçti. O anlar ise havalimanın güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

BEBEK ALIŞVERİŞİ, GÜVENLİK KAMERASINDA

Kamera kayıtlarında, bebeğini satmak isteyen Dinara A., yanına annesini de alarak bebeğiyle birlikte havalimanına geldiği görülüyor. Daha sonra bebeği satın alacak olan çiftin havalimanında yürüdükleri görünüyor. Almanya'dan gelen N.B., Dinara A. ile konuştuktan sonra tuvalete giriyor. Dinara A.'nın annesi Sapıa A. ise N. B.'nin peşinden bebek pusetiyle tuvalete giriyor. Kısa bir süre sonra Sapıa A.'nın tuvaletten çıktığı görülürken N.B'nin elinde bebek pusetinin olması dikkat çekiyor. Dinara A. ile Sapıa A. daha sonra havalimanından ayrılıyor.

BEBEĞİ HAVALİMANINDAN ÇIKARAMAYINCA, POLİSE İHBARDA BULUNDU

Bin lira karşılığında 4 aylık bebeği alan çift, bebeği havalimanında çıkaramayacaklarını anlayınca, bebeği tekrar tuvalete bıraktılar. Ardından ise polise kayıp bebek ihbarında bulundular. Polis havalimanı güvenlik kameralarını inceleyince pazarlığı çözdü. Dinara A. ifadesinde, "Bebeği istemediğim için, doğum masrafları karşılığında bin liraya satmaya karar verdim. Pişmanım ve bebeğimi geri istiyorum" dedi. N.B. ise suçlamaları kabul etmeyerek, anne ve kıza üzüldüğü için para yardımında bulunduğunu ileri sürdü.

Satılmak istenen 4 aylık bebek annesine teslim edildi. Dinara A. ile annesi Sapıa A. işlemlerinin ardından sınır dışı edildi. Bebeği satın almak isteyen Türk asıllı Alman vatandaşı N.B. ise bebeğin ‘Nesebini' (soy bağını) değiştirme suçundan işlem gördü. İfadesi alınan N.B. daha sonra serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler