Çin 'de yaşanan bir olay tıp dünyasında büyük yankı uyandırdı.
Huaşi bölgesinde 2 yaşındaki Şiao Feng adlı çocuk, nefes alma güçlüğü çekince ailesi hastaneye götürdü. Çocuğun rahatsızlığını merak eden ebeveynler duyduklarıyla şoke oldu.
Çekilen röntgende Feng'in karnında bir bebek bulunduğu ortaya çıktı. Zorlu bir operasyonla alınan sağlıklı bebeğin, Şiao'nun ikizi olduğu ve anne karnındayken içinde büyüdüğü açıklandı.
Bebeğin içinden bebek çıktı!
Çin 'de yaşanan bir olay tıp dünyasında büyük yankı uyandırdı.Huaşi bölgesinde 2 yaşındaki Şiao Feng adlı çocuk, nefes alma güçlüğü çekince ailesi hastaneye götürdü. Çocuğun rahatsızlığını merak eden ebeveynler duyduklarıyla şoke oldu.Çekilen röntgende Fe
Yayınlanma:
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Gündem