Bebeğin bacağında 'Allah' yazıyor

Rusya'nın Dağıstan Bölgesi'nde bulunan Mahaçkale'de yaşayan bir ailenin daha bir yaşına bile gelmemiş bebeğinin vücudunda ortaya çıkan Arapça yazılar, ülkede günün en çok konuşulan konuları arasına girdi.Doğduktan iki gün sonra bebeğin vücudunda yazıların

Bebeğin bacağında 'Allah' yazıyor

Rusya'nın Dağıstan Bölgesi'nde bulunan Mahaçkale'de yaşayan bir ailenin daha bir yaşına bile gelmemiş bebeğinin vücudunda ortaya çıkan Arapça yazılar, ülkede günün en çok konuşulan konuları arasına girdi.

Doğduktan iki gün sonra bebeğin vücudunda yazıların ortaya çıkmaya başladığını söyleyen anne ve babası ortaya çıkışında bebeğe oldukça acı veren yazıların kendilerini şok ettiğini açıkladı.

 

İŞARETLERİMİ İNSANLARA GÖSTERİNİZ 

Genellikle Pazartesi ve Cuma günleri farklı yazıların ortaya çıktığı belirtilen bebekte son çıkan yazıda ise; "İşaretlerimi insanlara gösteriniz" yazdığı tespit edildi.

Doktorlar durumun görülmemiş bir vaka olduğunu belirtirken bebeğin bacağını inceleyen Dağıstanlı din adamları bunun Allah'ın bir mucizesi olduğunu belirttiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem