BDP'li yöneticinin aracı tarandı!

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde bir otomobilden başka bir otomobile henüz bilinmeyen nedenle açılan ateş sonucu 1'i kadın,1'i çocuk 6 kişi yaralandı. Yaralılar Yüksekova Devlet hastanesine kaldırılırken, durumu ağır olan 2 kişi ise helikopterle Van'a sev

BDP'li yöneticinin aracı tarandı!

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde bir otomobilden başka bir otomobile henüz bilinmeyen nedenle açılan ateş sonucu 1'i kadın,1'i çocuk 6 kişi yaralandı. Yaralılar Yüksekova Devlet hastanesine kaldırılırken, durumu ağır olan 2 kişi ise helikopterle Van'a sevk edildi.

Olay, bugün saat 18.00 sıralarında Yüksekova Devlet Hastanesi yakınlarında meydana geldi. Bir otomobilden uzun namlulu silahlarla seyir halindeki 06 DG 1090 plakalı otomobile ateş açıldı. Açılan ateş sonucu hedef alınan otomobilde bulunan Alaattin Pekşen, Naif Yılmaz ve ismi öğrenilemeyen 2 kişi ile kurşunların isabet ettiği başka bir araçta bulunan 8 yaşındaki Nurdan Kına ve 24 yaşındaki Sinan Kaya yaralandı.

Yaralılar ambulanslarla Yüksekova Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, durumu ağır olan 8 yaşındaki Nurdan Kına ile Sinan Kaya helikopterle Van'a sevk edildi. Olay sırasında saldırganlar otomobille kayıplara karışırken, çok sayıda polis ekibi olay yerine sevk edildi. Polis olayın yaşandığı bölgeyi güvenlik çemberine alınarak delil topladı.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler